Nieuws

Nieuws (4)

Krijn is een van onze persoonlijk begeleiders, maar daarnaast maakt hij ook deel uit van het managementteam. Van het regelen van (loon)administratie, roosters, marketingtechnische activiteiten tot het begeleiden van onze jongeren.

Trend Zorg Helmond BV gaat zelfstandig verder

MILHEEZE - Per 10 februari is Trend Zorg Helmond BV afgescheiden van de Trend Zorg Groep door een management buy out. Ruud Kitzen, die sinds medio juli vorig jaar al directeur was van Trend Zorg Helmond BV, is de nieuwe aandeelhouder en tevens algemeen directeur. Per 1 april wijzigt de naam van de zorginstelling in Peel Zorg Brabant BV, de handelsnaam wordt Peel Zorg.

MILHEEZE - Kleinschalige opvang voor jongeren is dun gezaaid, zeker in de dorpen.
Peel Zorg vormt daarop een uitzondering. De vraag is zo groot, dat er uitbreiding komt. De grote wens is nog: meer plekken voor jongeren die klaar zijn om echt op eigen benen te staan. Maar de woningmarkt zit niet mee.

Rik Smits (27) is persoonlijk woonbegeleider bij Peel Zorg in Milheeze. En ervaringsdeskundige.
Want Rik heeft een turbulente jeugd achter de rug met een langdurige drugsverslaving. In zijn gevecht terug naar een normaal leven koos hij in 2016 voor beschermd wonen bij Trend Zorg Helmond (de voorganger van Peel Zorg) in Bakel en kwam er onder de vleugels van de woonbegeleiders Marc van Ettinger & Jony Snijders. Die ontmoeting zorgde voor een kantelpunt in zijn roerige leven.

betrouwbaar betrokken transparant